Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Σπίτι > προϊόντα >
100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας

Τροποποιημένο: 1 μονάδα
τιμή: USD 48,000---52,000 Per Unit
Τυπική συσκευασία: Γυμνή συσκευασία εάν είναι CBU ξύλινη θήκη +παλέτα +ατσάλινο πλαίσιο +καρτόνι εάν είναι SKD ή CKD
Προθεσμία παράδοσης: 45-60 εργάσιμες ημέρες
Μέθοδος πληρωμής: Λ/Κ, Τ/Τ
Ικανότητα εφοδιασμού: 8, 000 μονάδες ετησίως
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
BIG AUTO
Αριθμό μοντέλου
Νέο φορτηγάκι υψηλής οροφής
Ονομασία του προϊόντος:
Νέο φορτηγάκι υψηλής οροφής
Τύπος κινητήρα:
Συγχρονισμένος κινητήρας μόνιμου μαγνήτη
Μέγιστη ισχύς:
90
Μέγιστη ροπή:
350
Μέγιστες στροφές ανά λεπτό:
12000
Μέγιστη ταχύτητα:
100
Τύπος μπαταρίας:
Η μπαταρία φωσφορικού λιθίου σιδήρου
Δυνατότητα μπαταρίας:
77
Διάταξη CLTC:
260
Διαστήμα τροχών:
3720
Ποσότητα παραγγελίας min:
1 μονάδα
Τιμή:
USD 48,000---52,000 Per Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Γυμνή συσκευασία εάν είναι CBU ξύλινη θήκη +παλέτα +ατσάλινο πλαίσιο +καρτόνι εάν είναι SKD ή CKD
Χρόνος παράδοσης:
45-60 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής:
Λ/Κ, Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς:
8, 000 μονάδες ετησίως
Υψηλό Φως:

100 χλμ. την ώρα καινούργιο βαν.

,

Μεγάλη ταχύτητα

,

καινούργιο φορτηγάκι.

Περιγραφή του προϊόντος

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας

 

 

Υψηλή οροφή της νέας Haice Van Γενική εισαγωγή:
Το σώμα είναι φτιαγμένο από επαγγελματικό χάλυβα 1,2 χιλιοστών, βαμμένο με αμερικανική PPG υψηλής ποιότητας αντι-διάβρωση,η καθοδική ηλεκτροφόρηση ολόκληρου του οχήματος, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί το σώμα 10 χρόνια χωρίς σκουριά.


Το όχημα διαθέτει ποικιλία χώρου, ποικιλία κινητήρα, ποικιλία θέσεων για να διαλέξετε.μεταφορά εμπορευμάτων ή διπλή χρήσηΤαυτόχρονα, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορους τύπους ειδικών οχημάτων, όπως ασθενοφόρα, φορτηγά φυλακών, φορτηγά μεταφοράς τύπου φορτηγών, φορτηγά ψυγείων κλπ.εφαρμόζεται σε διάφορες βιομηχανίες.

 

Τεχνικές προδιαγραφέςΝέο φορτηγάκι υψηλής οροφής

Νέο φορτηγάκι υψηλής οροφήςΤεχνικές προδιαγραφές
ΚΑΤΑΡΙΣΜΟΣ Περιγραφή
Τύπος κινητήρα Συγχρονισμός με μόνιμο μαγνήτη
Μέγιστη ισχύς ((kW) 90
Μέγιστη ροπή ((N.m)) 350
Μέγιστες στροφές (RPM) 12000
Μέγιστη ταχύτητα ((Km/h) 100
ΠΟΛΛΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΙΑΣ Περιγραφή
Τύπος μπαταρίας Η μπαταρία φωσφορικού λιθίου σιδήρου
Δυνατότητα μπαταρίας ((kW.h) 77
Διάστημα NEDC (km) 260
Εξωτερικό Περιγραφή
Διάστημα*Δύση*Υψόμετρο(mm) 5998*1885*2285
Μεταξοστάσιο (mm) 3720
Μέση πύλη Αριστερή κεντρική συρόμενη πόρτα, δεξιά πλευρά κεντρική συρόμενη πόρτα ((εγκατασταθεί δεν είναι ανοιχτή)
Πύλη πίσω Πύλη ανελκυστήρα
Αριθμός θέσεων 18-20
ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Περιγραφή
Προσωρινή ανάρτηση Δύο ράβδοι στροφής, ανεξάρτητη από ελατήριο ανάρτηση
Πίσω ανάρτηση Μη ανεξάρτητη ανάρτηση με διάμεση άνοιξη φύλλων
Κέντρο τροχού Πλακέτες από αλουμίνιο (με ελαστικά ανταλλαγής)
Προδιαγραφές ελαστικών 215/75R 16L ((12PR)
Πίσω άξονας Δομή άξονα άμεσης κίνησης, αναλογία ταχύτητας 13
Βοηθητικό σύστημα πέδησης ABS+EBD
Διοίκηση Ηλεκτρικό σύστημα παροχής διεύθυνσης
Ενεργοποιητής κενού Ενισχυτής δύναμης πέδησης
Σώμα Περιγραφή
Τύπος ζώνης ασφαλείας Τρία σημεία.
Κλιματιστικό Εγχειρητικός κλιματισμός

 

Λεπτομερείς Εικόνες

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας 0100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας 1

 

Προφίλ εταιρείας

Η CHONGQING BIG SCIENCE & TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LIMITED δεν είναι υπεύθυνη για την εκτέλεση των καθηκόντων της.Είμαστε ένας γνωστός διεθνής κατασκευαστής αυτοκινήτων και εταιρεία επενδύσεων αυτοκινήτων στην Κίνα.Οι επενδύσεις μας περιλαμβάνουν κεφάλαια και τεχνολογία παραγωγής αυτοκινήτων, τα εμπορικά σήματα, τον βασικό εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και την πιστωτική στήριξη υπό εγγυήσεις.Είμαστε μια κοινή επιχείρηση που ελέγχεται από την Κινέζικη Εθνική Αυτοκινητοβιομηχανία και την Κινέζικη Επενδυτική Εταιρεία Χρηματοοικονομικού Κεφαλαίου..Η κινεζική κυβέρνηση πρότεινε την "Μία Ζώνη και Ένας Δρόμος".Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες επιθυμούν να "γίνουν παγκόσμιες".Πρέπει να αναπτύξουμε και τους εαυτούς μας..http://chainautoassembly.com είναι επίσης ένας άλλος επίσημος ιστότοπος μας.

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας 2

 

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας για το έργο συναρμολόγησης αυτοκινήτων

1Τεχνολογικό πλεονέκτημα:Η Κίνα έχει γίνει η πρώτη χώρα κατασκευής αυτοκινήτων στον κόσμο από το 2009, και η τεχνολογία κατασκευής αυτοκινήτων είναι πολύ ώριμη.Ειδικά το νέο επίπεδο της τεχνολογίας και της επιστήμης της ενέργειας του αυτοκινήτου είναι στην παγκόσμια ηγετική θέση.

2010, η Κίνα έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο.

2016 Κινέζικη παραγωγή αυτοκινήτων περίπου 28 εκατομμύρια μονάδες > Ιαπωνική παραγωγή αυτοκινήτων + ΗΠΑ παραγωγή αυτοκινήτων + Κορέα παραγωγή αυτοκινήτων

2016, η παραγωγή οχημάτων νέας ενέργειας στην Κίνα ήταν 700,000, το μεγαλύτερο στον κόσμο, ξεπερνώντας τη συνολική παραγωγή των νέων οχημάτων ενέργειας σε όλες τις άλλες χώρες.

2017, η παραγωγή οχημάτων νέας ενέργειας στην Κίνα ήταν 860,000, το μεγαλύτερο στον κόσμο, ξεπερνώντας τη συνολική παραγωγή των νέων οχημάτων ενέργειας σε όλες τις άλλες χώρες.

2018, η κινεζική κυβέρνηση δημοσίευσε τα τελευταία νέα ότι το πρότυπο παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων είναι υψηλότερο από το ευρωπαϊκό πρότυπο.

 

2Πλεονέκτημα κόστους:Είμαστε ο όμιλος κατασκευής αυτοκινήτων, το πλεονέκτημα της κλίμακας λειτουργίας της αλυσίδας στο εξωτερικό κάνει τα εξαρτήματα KD που προσφέρουμε να έχουν υψηλότερο δείκτη κόστους.Συν εξοικονόμηση κόστους της διαφοράς των εισαγωγικών δασμών μεταξύ CBU και CKD δίνει στο τελικό προϊόν μας απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

3- Κεφαλαιακό πλεονέκτημα:Ο Όμιλος Αυτοκινήτων + Ομίλος Κεφαλαιαγοράς παρέχει επαρκή επενδυτικά κεφάλαια για τις δραστηριότητες των ξένων αλυσίδων.και την εθνική στρατηγική της κινεζικής κυβέρνησης της ζώνης και του δρόμουΜε την ανάπτυξη της τοπικοποίησης των εξαρτημάτων, η βιομηχανία αυτοκινήτων θα πρέπει να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί.Η βιομηχανοποίηση της χώρας του έργου θα βελτιωθεί σημαντικά· είναι μια εθνική στρατηγική που κερδίζει όλους.

 

4Επαγγελματικό πλεονέκτημα:Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, οκτώ κοινές επιχειρήσεις στο εξωτερικό έχουν διαχειριστεί και λειτουργήσει με επιτυχία.

1) Συριακό εργοστάσιο αυτοκινήτων A&B·

2) Ghana MKC Auto Co., Ltd.

3) Angola ATJ-JinBei Auto Co.,Ltd.

4) Η Eastern Vehicle Co.,Ltd.

5) Νότια Ασία Brilliant αυτοκινητοβιομηχανία·

6)Μέση Ανατολή Brilliance-Bavarian motor Ltd.

8)Στο εργοστάσιο συναρμολόγησης λεωφορείων της Μοζαμβίκης·

 

5- Υψηλής αποτελεσματικότητας.Προσαρμοσμένος τρόπος επενδύσεων:Τα βελτιωμένα επενδυτικά συστήματα που προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες επιτρέπουν υψηλής κεφαλαιοποίησης,έργα κατασκευής αυτοκινήτων υψηλής τεχνολογίας που θα είναι διαθέσιμα στις αναπτυσσόμενες χώρεςΟι βασικές μας ανταγωνιστικές ικανότητες περιλαμβάνουν: με την αρχή win-win, παρέχουμε στην πραγματικότητα τεχνολογία παραγωγής, επενδύουμε σε κρίσιμο εξοπλισμό, εκπαιδεύουμε τοπικούς εργαζόμενους, μεταφέρουμε τεχνολογία παραγωγής,και να παρέχει εγγυημένη χρηματοδοτική πιστωτική στήριξηΣύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του έργου, να παρέχει το προσαρμοσμένο σχέδιο υλοποίησης του έργου (βήμα προς βήμα,διαλύσει τον μεγάλο στόχο σε διάφορες μικρές εργασίες που μπορούν να εφαρμοστούν βήμα προς βήμα).

 

6Εξαιρετικός τρόπος συνεργασίας κέρδους-κέρδους:Πορτοφόλι συμπληρωματικών πλεονεκτημάτων: Η Κίνα επενδύει σε τεχνολογίες που δεν είναι διαθέσιμες τοπικά, σε βασικές εγκαταστάσεις· οι τοπικοί επενδυτές διαθέτουν γη, εγκαταστάσεις, γενικό εξοπλισμό και ρευστότητα.

Συνεργασία για την αντιστάθμιση των αδυναμιών του άλλου: η Κίνα είναι καλή στη διαχείριση της παραγωγής, τα τεχνικά πλεονεκτήματα, οι τοπικοί εταίροι γνωρίζουν την τοπική αγορά, το κυβερνητικό δίκτυο.

Οι τοπικοί εταίροι που κατέχουν την πλειοψηφία μπορούν να κινητοποιήσουν πλήρως τον ενθουσιασμό του εταίρου για την εργασία.

Οι τοπικοί εταίροι που κατέχουν την πλειοψηφία μπορούν να θεωρηθούν ως εθνική βιομηχανία, ευκολότερη για την απόκτηση προτιμησιακής στήριξης πολιτικής της κυβέρνησης και κυβερνητικές εντολές.Είναι ευκολότερο να λάβετε περισσότερη υποστήριξη από τις τράπεζες και τους καταναλωτές, και το κοινό εργοστάσιο θα προσδιοριστεί ως εθνική βιομηχανία· θα είναι ευκολότερη και καλύτερη η διαχείριση σύνθετων κοινωνικών σχέσεων που θα ευνοούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Εν ολίγοις, μόνο η ενότητα συμφερόντων οδηγεί σε συνεργασία, συνοχή και συνεργασία ολικής ωφέλειας μπορεί να έχει βιώσιμη ανάπτυξη.

 

7Ο τρόπος κερδοφορίας του σχεδίου του εργοστασίου συναρμολόγησης KDείναι η αποτελεσματική αξιοποίηση της διαφοροποίησης των τιμολογίων και των μεταφορών μεταξύ των τμημάτων CBU και KD,και συνδυάζονται με την πολιτική επιδότησης της τοπικής κυβέρνησης βιομηχανική ανάπτυξη για την παραγωγή των προϊόντων που είναι καλά και φθηνά και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

 

Ποσότητα των πηγών κέρδους:

Α. Τα κινεζικά αυτοκίνητα έχουν τον υψηλότερο δείκτη απόδοσης κόστους και πολύ ισχυρή ανταγωνιστικότητα στην αγορά (το πλεονέκτημα είναι περίπου 20-30%).

Β.Με την εισαγωγή CKD, μπορείτε να εξοικονομήσετε δασμούς και φορτίο σε σύγκριση με τον όρο CBU.

Γ.Με το SKD/CKD, μπορείτε να αποστέλλετε περισσότερα εμπορεύματα από το CBU, εξοικονομώντας φορτίο (οικονομία κόστους 5-10%).

D.Όταν αναπτύξετε την αγορά, υπάρχουν καταστήματα 4S και η προμήθεια τεχνολογίας μας, και μπορείτε να παρέχετε καλή υπηρεσία μετά την πώληση.αντιπροσωπεύει περίπου το 20-30% της συνολικής αξίας. (20-30%)

Ε.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εμπορικό σήμα για το αυτοκίνητο, το οποίο είναι ένα άυλο περιουσιακό στοιχείο. (συνολική αξία άνω του 50%) παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και πίστωση.

 

Ερωτήματα σχετικά με τα οχήματα νέας ενέργειας

1Χωρίς σημαντική στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί είναι δύσκολο να γίνει κέρδος από την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων νέας ενέργειας;Κυρίως για τους ακόλουθους λόγους:

Α. Οι χώρες σε όλο τον κόσμο ενθαρρύνουν την ανάπτυξη νέων οχημάτων ενέργειας και τις πολιτικές απελευθέρωσης του εμπορίου.Έτσι, όλο το αυτοκίνητο και τα μέρη του δασμολογικού κενού-συσκευές εργοστάσια η κύρια πηγή κέρδους έχει εξαφανιστεί.

Β. Οι εθνικές πολιτικές ενθαρρύνουν την ανάπτυξη νέων οχημάτων με ηλεκτρική ενέργεια, παρέχοντας χρηματικές επιδοτήσεις στους κατασκευαστές και τους καταναλωτές ηλεκτρικών οχημάτων.

 

2Γιατί η Tesla μετακόμισε στην Κίνα;

Η εταιρεία Tesla έχει κάψει χρήματα, η εταιρεία δεν έχει κέρδος, η αλυσίδα κεφαλαίων είναι πολύ σφιχτή.

Α, η κινεζική κυβέρνηση έχει επιδότηση 50% στους καταναλωτές οχημάτων νέας ενέργειας.

Β, η Κίνα διαθέτει σύστημα υποστήριξης της αλυσίδας παραγωγής οχημάτων με νέα ενέργεια, σχετική τεχνολογία και ταλέντο.

Γ, η Κίνα έχει μια τεράστια αγορά 1,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

 

3, η πραγματικότητα της βιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γιατί να πούμε, στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες για την προώθηση των νέων ενεργειακών οχημάτων είναι ένα όνειρο; Γιατί ένα νέο ενεργειακό ηλεκτρικό όχημα είναι μια πολυτέλεια;

Ανεπαρκής αγοραστική δύναμη, περιορισμένο επίπεδο κατανάλωσης, ανεπαρκής ζήτηση της αγοράς για την υποστήριξη της ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Οδηγίες πολιτικής, αλλά δεν μπορούν να πληρούνται οι πραγματικές προϋποθέσεις, όπως η εφαρμογή προτύπων, εγκαταστάσεις φόρτισης και πολιτική ανακύκλωσης μπαταριών.

Το χιλιόμετρο της ενιαίας φόρτισης είναι δύσκολο να ταιριάζει με το όχημα καυσίμου και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών.

Ο χρόνος μίας φόρτισης είναι πολύ μεγάλος και είναι άβολος στη χρήση.

Επειδή τα έξοδα έρευνας και ανάπτυξης και παραγωγής είναι υψηλά, οι τιμές λιανικής είναι τέσσερις φορές υψηλότερες από τις τιμές των οχημάτων συμβατικού καυσίμου.

Τα ηλεκτρικά οχήματα υψηλής ταχύτητας είναι ακριβά και έχουν χαμηλή αξία χρήσης, επομένως είναι δύσκολο να δημοσιοποιηθούν.

 

4, Γιατί τα ηλεκτρικά λεωφορεία νέας ενέργειας είναι πιο κατάλληλα για τις αναπτυσσόμενες χώρες;

-Οι ακόλουθοι λόγοι για τις προσπάθειές μας για την προώθηση καθαρά ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων στις αναπτυσσόμενες περιοχές:

- Στην Κίνα, έχουμε ώριμες τεχνολογίες παραγωγής και πρότυπα (ΕΕ αριθ. 6 2025) σε καθαρά ηλεκτρικά οχήματα και υπάρχουν λεωφορεία σε κάθε πρωτεύουσα.

-Στον τερματικό σταθμό λεωφορείων, μπορούμε να χτίσουμε βολικές και κατάλληλες εγκαταστάσεις φόρτισης και φόρτισης.

- φιλικό προς το περιβάλλον, οικονομικά αποδοτικό, κρατικές επιδοτήσεις και αναγνώριση.

- Χρηματοδοτείται από την Τράπεζα Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας μέσω πιστώσεων αγοραστών.

 

5Για την ανακύκλωση μπαταριών και την περιβαλλοντική ρύπανση;

Α, Ανακύκλωση μπαταριών

Η τεχνολογία εκβιομηχάνισης δεν είναι ώριμη: λείπει η βασική τεχνολογία της εκβιομηχάνισης, η ανάκτηση και η αξιοποίηση εξαρτώνται από την παραδοσιακή τεχνολογία, ο εξοπλισμός δεν είναι τυποποιημένος,η τυποποίηση δεν υλοποιείται, η παραγωγή δεν είναι μεγάλης κλίμακας και το κόστος είναι υψηλό.

Το δίκτυο ανακύκλωσης δεν είναι τέλειο: οι επιχειρήσεις ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος είναι λίγες, το κύριο σώμα είναι λιγότερο, το κανάλι ανακύκλωσης δεν είναι τέλειο και ούτω καθεξής.

Το υποστηρικτικό σύστημα δεν είναι τέλειο: το σχετικό πρότυπο διαχείρισης και το τυποποιημένο σύστημα της επιχείρησης ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος δεν είναι τέλεια,την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος, τα δημοσιονομικά κίνητρα και άλλες υποστηρικτικές πολιτικές δεν είναι τέλειες.

Έλλειψη καινοτομίας στα επιχειρηματικά μοντέλα: είναι δύσκολο να ξεκινήσουν βιώσιμα μοντέλα ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος,και νέες εταιρείες αυτοκινήτων ενέργειας και εταιρείες μπαταριών ισχύος δεν έχουν ακόμη ανοίξει τα δεδομένα BMS στις εταιρείες ανακύκλωσης μπαταριών ισχύοςΗ ολοκλήρωση των πόρων και ο διασυνοριακός συντονισμός που απαιτούνται για την καινοτομία των επιχειρηματικών μοντέλων είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Περιβαλλοντικά προβλήματα που προκύπτουν από τη συλλογή, την αποθήκευση και τη μεταφορά αποβλήτων μπαταριών: μπορεί να προκληθούν ατυχήματα όπως εκρήξεις κατά την κεντρική αποθήκευση και τη μεταφορά.Οι μπαταρίες μπορεί να διαρρεύσουν.Η ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία διάθεσης:βλάβη και συλλογή αποβλήτων μπαταριών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, οι μέθοδοι επεξεργασίας και διάθεσης συνδέονται στενά με τη ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης και αξιοποίησης των αποβλήτων μπαταριών: βέλτιστη διάθεση των αποβλήτων μπαταριών,Το σχέδιο διάθεσης είναι ανακύκλωση, αλλά μπορεί να προκύψει σοβαρή ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Β, ρύπανση του περιβάλλοντος

Οι κύριες επιβλαβείς ουσίες που περιέχονται στη μπαταρία περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό βαρέων μετάλλων και διαλύματα ηλεκτρολυτών όπως οξέα και βάσεις.μολύβιΤο κάδμιο, ο υδράργυρος και ο μόλυβδος είναι ουσίες που είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.Πιθανά προβλήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος που προκαλούνται από τα απορρίμματα μπαταριών από τα απορρίμματα αλκαλίου και άλλα συστατικά των απορριμμάτων ηλεκτρολύτη, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως μπαταρίες μολύβδου και μπαταρίες κάδμιο-νικελίου που χρησιμοποιούνται για τα απορρίμματα μπαταριών αυτοκινήτων, καθώς και τη ρύπανση του περιβάλλοντος από βαρέα μέταλλα,Υπάρχει περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλείται από ηλεκτρολύτες., η οποία είναι βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη.

 

6"Η διαφορά μεταξύ μπαταρίας μολύβδου και μπαταρίας λιθίου"

Α, ονομαστική τάση διαφορετική μονάδα μπαταρίας μολύβδου οξέος ονομαστική τάση: 2,0 V, κύτταρα λιθίου ονομαστική τάση: 3,6 V Β: εσωτερικά υλικά διαφορετικά οξείδιο μολύβδου, μεταλλικό μολύβι,Ο ηλεκτρολύτης είναι συμπυκνωμένο θειικό οξύ: τα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια του λιθίου είναι οξύ κοβάλτιο / φωσφορικό σίδηρο / μαγγάνιο, γραφίτη, οργανικό ηλεκτρολύτη

Γ: διαφορετική μπαταρία μολύβδου 30WH/KG: μπαταρία λιθίου 150WH/KG

D: διαφορετικές μπαταρίες μολύβδου σε χρήση: εκκίνηση αυτοκινήτων, μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων: μπαταρίες λιθίου: κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ηλεκτρικά εργαλεία, που χρησιμοποιούνται τώρα και στις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων

Ε: τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά Η μπαταρία μολύβδου δεν μπορεί να εκφορτώσει μεγάλο ρεύμα, σύντομη διάρκεια ζωής: η μπαταρία λιθίου μπορεί να εκφορτώσει μεγάλο ρεύμα, καλή διάρκεια ζωής

 

7"Μπορούν οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν;

Ως βολικό μέσο μεταφοράς στη σύγχρονη κοινωνία, τα ηλεκτρικά οχήματα γίνονται ευρέως αποδεκτά από τους ανθρώπους και σταδιακά αντικαθίστανται από μοτοσικλέτες, ποδήλατα και άλλα μέσα μεταφοράς.Με τη μεγάλη αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων, η χρήση μπαταριών, ο εξοπλισμός παροχής ενέργειας, είναι υποχρεωμένος να αυξηθεί από γεωμετρικό πολλαπλάσιο.ειδικά μπαταρία μολύβδου-οξέοςΟι μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων πρέπει να αντικαθίστανται μετά από ένα έτος χρήσης.Ο μόλυβδος και τα οξείδια του μόλυβδου στις μπαταρίες μολύβδου-οξέος μπορούν να μολύνουν το περιβάλλον και να θέσουν σε κίνδυνο το ανθρώπινο νευρικό σύστημαΟι μπαταρίες ιόντων λιθίου περιέχουν τοξικές ουσίες, όπως το εξάφθοροφωσφορικό λίθιο, το οποίο θα μολύνει το περιβάλλον και το οικοσύστημα.μαγγάνιοΣυνεπώς, τα απόβλητα από τις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων δεν μπορούν να συσσωρεύονται.απορρίφθηκαν ή αποσυναρμολογήθηκαν, πρέπει να αποστέλλονται στις επιχειρήσεις παραγωγής ή στα εξειδικευμένα γραφεία ανακύκλωσης για ανακύκλωση.Οι δυνητικοί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι των αποβλήτων μπαταριών μολύβδου-οξέος είναι σοβαροί λόγω της μεγάλης διάρκειας και της υψηλής αποθήκευσης τους.Επιπλέον, προκειμένου να αποφευχθεί η μεταρρύθμιση ορισμένων σταθμών συντήρησης με χρησιμοποιημένες μπαταρίες, η συσκευή "γεμίστε με παλιές"θα πρέπει να στείλει τα απορρίμματα μπαταριών στο αρχικό εργοστάσιο για την ανακύκλωση ασφαλέστερα.

Συνιστώμενα προϊόντα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας
Τροποποιημένο: 1 μονάδα
τιμή: USD 48,000---52,000 Per Unit
Τυπική συσκευασία: Γυμνή συσκευασία εάν είναι CBU ξύλινη θήκη +παλέτα +ατσάλινο πλαίσιο +καρτόνι εάν είναι SKD ή CKD
Προθεσμία παράδοσης: 45-60 εργάσιμες ημέρες
Μέθοδος πληρωμής: Λ/Κ, Τ/Τ
Ικανότητα εφοδιασμού: 8, 000 μονάδες ετησίως
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
BIG AUTO
Αριθμό μοντέλου
Νέο φορτηγάκι υψηλής οροφής
Ονομασία του προϊόντος:
Νέο φορτηγάκι υψηλής οροφής
Τύπος κινητήρα:
Συγχρονισμένος κινητήρας μόνιμου μαγνήτη
Μέγιστη ισχύς:
90
Μέγιστη ροπή:
350
Μέγιστες στροφές ανά λεπτό:
12000
Μέγιστη ταχύτητα:
100
Τύπος μπαταρίας:
Η μπαταρία φωσφορικού λιθίου σιδήρου
Δυνατότητα μπαταρίας:
77
Διάταξη CLTC:
260
Διαστήμα τροχών:
3720
Ποσότητα παραγγελίας min:
1 μονάδα
Τιμή:
USD 48,000---52,000 Per Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Γυμνή συσκευασία εάν είναι CBU ξύλινη θήκη +παλέτα +ατσάλινο πλαίσιο +καρτόνι εάν είναι SKD ή CKD
Χρόνος παράδοσης:
45-60 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής:
Λ/Κ, Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς:
8, 000 μονάδες ετησίως
Υψηλό Φως

100 χλμ. την ώρα καινούργιο βαν.

,

Μεγάλη ταχύτητα

,

καινούργιο φορτηγάκι.

Περιγραφή του προϊόντος

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας

 

 

Υψηλή οροφή της νέας Haice Van Γενική εισαγωγή:
Το σώμα είναι φτιαγμένο από επαγγελματικό χάλυβα 1,2 χιλιοστών, βαμμένο με αμερικανική PPG υψηλής ποιότητας αντι-διάβρωση,η καθοδική ηλεκτροφόρηση ολόκληρου του οχήματος, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί το σώμα 10 χρόνια χωρίς σκουριά.


Το όχημα διαθέτει ποικιλία χώρου, ποικιλία κινητήρα, ποικιλία θέσεων για να διαλέξετε.μεταφορά εμπορευμάτων ή διπλή χρήσηΤαυτόχρονα, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορους τύπους ειδικών οχημάτων, όπως ασθενοφόρα, φορτηγά φυλακών, φορτηγά μεταφοράς τύπου φορτηγών, φορτηγά ψυγείων κλπ.εφαρμόζεται σε διάφορες βιομηχανίες.

 

Τεχνικές προδιαγραφέςΝέο φορτηγάκι υψηλής οροφής

Νέο φορτηγάκι υψηλής οροφήςΤεχνικές προδιαγραφές
ΚΑΤΑΡΙΣΜΟΣ Περιγραφή
Τύπος κινητήρα Συγχρονισμός με μόνιμο μαγνήτη
Μέγιστη ισχύς ((kW) 90
Μέγιστη ροπή ((N.m)) 350
Μέγιστες στροφές (RPM) 12000
Μέγιστη ταχύτητα ((Km/h) 100
ΠΟΛΛΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΙΑΣ Περιγραφή
Τύπος μπαταρίας Η μπαταρία φωσφορικού λιθίου σιδήρου
Δυνατότητα μπαταρίας ((kW.h) 77
Διάστημα NEDC (km) 260
Εξωτερικό Περιγραφή
Διάστημα*Δύση*Υψόμετρο(mm) 5998*1885*2285
Μεταξοστάσιο (mm) 3720
Μέση πύλη Αριστερή κεντρική συρόμενη πόρτα, δεξιά πλευρά κεντρική συρόμενη πόρτα ((εγκατασταθεί δεν είναι ανοιχτή)
Πύλη πίσω Πύλη ανελκυστήρα
Αριθμός θέσεων 18-20
ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Περιγραφή
Προσωρινή ανάρτηση Δύο ράβδοι στροφής, ανεξάρτητη από ελατήριο ανάρτηση
Πίσω ανάρτηση Μη ανεξάρτητη ανάρτηση με διάμεση άνοιξη φύλλων
Κέντρο τροχού Πλακέτες από αλουμίνιο (με ελαστικά ανταλλαγής)
Προδιαγραφές ελαστικών 215/75R 16L ((12PR)
Πίσω άξονας Δομή άξονα άμεσης κίνησης, αναλογία ταχύτητας 13
Βοηθητικό σύστημα πέδησης ABS+EBD
Διοίκηση Ηλεκτρικό σύστημα παροχής διεύθυνσης
Ενεργοποιητής κενού Ενισχυτής δύναμης πέδησης
Σώμα Περιγραφή
Τύπος ζώνης ασφαλείας Τρία σημεία.
Κλιματιστικό Εγχειρητικός κλιματισμός

 

Λεπτομερείς Εικόνες

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας 0100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας 1

 

Προφίλ εταιρείας

Η CHONGQING BIG SCIENCE & TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LIMITED δεν είναι υπεύθυνη για την εκτέλεση των καθηκόντων της.Είμαστε ένας γνωστός διεθνής κατασκευαστής αυτοκινήτων και εταιρεία επενδύσεων αυτοκινήτων στην Κίνα.Οι επενδύσεις μας περιλαμβάνουν κεφάλαια και τεχνολογία παραγωγής αυτοκινήτων, τα εμπορικά σήματα, τον βασικό εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και την πιστωτική στήριξη υπό εγγυήσεις.Είμαστε μια κοινή επιχείρηση που ελέγχεται από την Κινέζικη Εθνική Αυτοκινητοβιομηχανία και την Κινέζικη Επενδυτική Εταιρεία Χρηματοοικονομικού Κεφαλαίου..Η κινεζική κυβέρνηση πρότεινε την "Μία Ζώνη και Ένας Δρόμος".Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες επιθυμούν να "γίνουν παγκόσμιες".Πρέπει να αναπτύξουμε και τους εαυτούς μας..http://chainautoassembly.com είναι επίσης ένας άλλος επίσημος ιστότοπος μας.

100 χλμ/ώρα Ελκτρικό λεωφορείο υψηλής ταχύτητας Μεγάλη οροφή Νέο λεωφορείο πολυτελείας 2

 

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας για το έργο συναρμολόγησης αυτοκινήτων

1Τεχνολογικό πλεονέκτημα:Η Κίνα έχει γίνει η πρώτη χώρα κατασκευής αυτοκινήτων στον κόσμο από το 2009, και η τεχνολογία κατασκευής αυτοκινήτων είναι πολύ ώριμη.Ειδικά το νέο επίπεδο της τεχνολογίας και της επιστήμης της ενέργειας του αυτοκινήτου είναι στην παγκόσμια ηγετική θέση.

2010, η Κίνα έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο.

2016 Κινέζικη παραγωγή αυτοκινήτων περίπου 28 εκατομμύρια μονάδες > Ιαπωνική παραγωγή αυτοκινήτων + ΗΠΑ παραγωγή αυτοκινήτων + Κορέα παραγωγή αυτοκινήτων

2016, η παραγωγή οχημάτων νέας ενέργειας στην Κίνα ήταν 700,000, το μεγαλύτερο στον κόσμο, ξεπερνώντας τη συνολική παραγωγή των νέων οχημάτων ενέργειας σε όλες τις άλλες χώρες.

2017, η παραγωγή οχημάτων νέας ενέργειας στην Κίνα ήταν 860,000, το μεγαλύτερο στον κόσμο, ξεπερνώντας τη συνολική παραγωγή των νέων οχημάτων ενέργειας σε όλες τις άλλες χώρες.

2018, η κινεζική κυβέρνηση δημοσίευσε τα τελευταία νέα ότι το πρότυπο παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων είναι υψηλότερο από το ευρωπαϊκό πρότυπο.

 

2Πλεονέκτημα κόστους:Είμαστε ο όμιλος κατασκευής αυτοκινήτων, το πλεονέκτημα της κλίμακας λειτουργίας της αλυσίδας στο εξωτερικό κάνει τα εξαρτήματα KD που προσφέρουμε να έχουν υψηλότερο δείκτη κόστους.Συν εξοικονόμηση κόστους της διαφοράς των εισαγωγικών δασμών μεταξύ CBU και CKD δίνει στο τελικό προϊόν μας απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

3- Κεφαλαιακό πλεονέκτημα:Ο Όμιλος Αυτοκινήτων + Ομίλος Κεφαλαιαγοράς παρέχει επαρκή επενδυτικά κεφάλαια για τις δραστηριότητες των ξένων αλυσίδων.και την εθνική στρατηγική της κινεζικής κυβέρνησης της ζώνης και του δρόμουΜε την ανάπτυξη της τοπικοποίησης των εξαρτημάτων, η βιομηχανία αυτοκινήτων θα πρέπει να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί.Η βιομηχανοποίηση της χώρας του έργου θα βελτιωθεί σημαντικά· είναι μια εθνική στρατηγική που κερδίζει όλους.

 

4Επαγγελματικό πλεονέκτημα:Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, οκτώ κοινές επιχειρήσεις στο εξωτερικό έχουν διαχειριστεί και λειτουργήσει με επιτυχία.

1) Συριακό εργοστάσιο αυτοκινήτων A&B·

2) Ghana MKC Auto Co., Ltd.

3) Angola ATJ-JinBei Auto Co.,Ltd.

4) Η Eastern Vehicle Co.,Ltd.

5) Νότια Ασία Brilliant αυτοκινητοβιομηχανία·

6)Μέση Ανατολή Brilliance-Bavarian motor Ltd.

8)Στο εργοστάσιο συναρμολόγησης λεωφορείων της Μοζαμβίκης·

 

5- Υψηλής αποτελεσματικότητας.Προσαρμοσμένος τρόπος επενδύσεων:Τα βελτιωμένα επενδυτικά συστήματα που προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες επιτρέπουν υψηλής κεφαλαιοποίησης,έργα κατασκευής αυτοκινήτων υψηλής τεχνολογίας που θα είναι διαθέσιμα στις αναπτυσσόμενες χώρεςΟι βασικές μας ανταγωνιστικές ικανότητες περιλαμβάνουν: με την αρχή win-win, παρέχουμε στην πραγματικότητα τεχνολογία παραγωγής, επενδύουμε σε κρίσιμο εξοπλισμό, εκπαιδεύουμε τοπικούς εργαζόμενους, μεταφέρουμε τεχνολογία παραγωγής,και να παρέχει εγγυημένη χρηματοδοτική πιστωτική στήριξηΣύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του έργου, να παρέχει το προσαρμοσμένο σχέδιο υλοποίησης του έργου (βήμα προς βήμα,διαλύσει τον μεγάλο στόχο σε διάφορες μικρές εργασίες που μπορούν να εφαρμοστούν βήμα προς βήμα).

 

6Εξαιρετικός τρόπος συνεργασίας κέρδους-κέρδους:Πορτοφόλι συμπληρωματικών πλεονεκτημάτων: Η Κίνα επενδύει σε τεχνολογίες που δεν είναι διαθέσιμες τοπικά, σε βασικές εγκαταστάσεις· οι τοπικοί επενδυτές διαθέτουν γη, εγκαταστάσεις, γενικό εξοπλισμό και ρευστότητα.

Συνεργασία για την αντιστάθμιση των αδυναμιών του άλλου: η Κίνα είναι καλή στη διαχείριση της παραγωγής, τα τεχνικά πλεονεκτήματα, οι τοπικοί εταίροι γνωρίζουν την τοπική αγορά, το κυβερνητικό δίκτυο.

Οι τοπικοί εταίροι που κατέχουν την πλειοψηφία μπορούν να κινητοποιήσουν πλήρως τον ενθουσιασμό του εταίρου για την εργασία.

Οι τοπικοί εταίροι που κατέχουν την πλειοψηφία μπορούν να θεωρηθούν ως εθνική βιομηχανία, ευκολότερη για την απόκτηση προτιμησιακής στήριξης πολιτικής της κυβέρνησης και κυβερνητικές εντολές.Είναι ευκολότερο να λάβετε περισσότερη υποστήριξη από τις τράπεζες και τους καταναλωτές, και το κοινό εργοστάσιο θα προσδιοριστεί ως εθνική βιομηχανία· θα είναι ευκολότερη και καλύτερη η διαχείριση σύνθετων κοινωνικών σχέσεων που θα ευνοούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Εν ολίγοις, μόνο η ενότητα συμφερόντων οδηγεί σε συνεργασία, συνοχή και συνεργασία ολικής ωφέλειας μπορεί να έχει βιώσιμη ανάπτυξη.

 

7Ο τρόπος κερδοφορίας του σχεδίου του εργοστασίου συναρμολόγησης KDείναι η αποτελεσματική αξιοποίηση της διαφοροποίησης των τιμολογίων και των μεταφορών μεταξύ των τμημάτων CBU και KD,και συνδυάζονται με την πολιτική επιδότησης της τοπικής κυβέρνησης βιομηχανική ανάπτυξη για την παραγωγή των προϊόντων που είναι καλά και φθηνά και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

 

Ποσότητα των πηγών κέρδους:

Α. Τα κινεζικά αυτοκίνητα έχουν τον υψηλότερο δείκτη απόδοσης κόστους και πολύ ισχυρή ανταγωνιστικότητα στην αγορά (το πλεονέκτημα είναι περίπου 20-30%).

Β.Με την εισαγωγή CKD, μπορείτε να εξοικονομήσετε δασμούς και φορτίο σε σύγκριση με τον όρο CBU.

Γ.Με το SKD/CKD, μπορείτε να αποστέλλετε περισσότερα εμπορεύματα από το CBU, εξοικονομώντας φορτίο (οικονομία κόστους 5-10%).

D.Όταν αναπτύξετε την αγορά, υπάρχουν καταστήματα 4S και η προμήθεια τεχνολογίας μας, και μπορείτε να παρέχετε καλή υπηρεσία μετά την πώληση.αντιπροσωπεύει περίπου το 20-30% της συνολικής αξίας. (20-30%)

Ε.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εμπορικό σήμα για το αυτοκίνητο, το οποίο είναι ένα άυλο περιουσιακό στοιχείο. (συνολική αξία άνω του 50%) παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και πίστωση.

 

Ερωτήματα σχετικά με τα οχήματα νέας ενέργειας

1Χωρίς σημαντική στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί είναι δύσκολο να γίνει κέρδος από την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων νέας ενέργειας;Κυρίως για τους ακόλουθους λόγους:

Α. Οι χώρες σε όλο τον κόσμο ενθαρρύνουν την ανάπτυξη νέων οχημάτων ενέργειας και τις πολιτικές απελευθέρωσης του εμπορίου.Έτσι, όλο το αυτοκίνητο και τα μέρη του δασμολογικού κενού-συσκευές εργοστάσια η κύρια πηγή κέρδους έχει εξαφανιστεί.

Β. Οι εθνικές πολιτικές ενθαρρύνουν την ανάπτυξη νέων οχημάτων με ηλεκτρική ενέργεια, παρέχοντας χρηματικές επιδοτήσεις στους κατασκευαστές και τους καταναλωτές ηλεκτρικών οχημάτων.

 

2Γιατί η Tesla μετακόμισε στην Κίνα;

Η εταιρεία Tesla έχει κάψει χρήματα, η εταιρεία δεν έχει κέρδος, η αλυσίδα κεφαλαίων είναι πολύ σφιχτή.

Α, η κινεζική κυβέρνηση έχει επιδότηση 50% στους καταναλωτές οχημάτων νέας ενέργειας.

Β, η Κίνα διαθέτει σύστημα υποστήριξης της αλυσίδας παραγωγής οχημάτων με νέα ενέργεια, σχετική τεχνολογία και ταλέντο.

Γ, η Κίνα έχει μια τεράστια αγορά 1,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

 

3, η πραγματικότητα της βιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γιατί να πούμε, στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες για την προώθηση των νέων ενεργειακών οχημάτων είναι ένα όνειρο; Γιατί ένα νέο ενεργειακό ηλεκτρικό όχημα είναι μια πολυτέλεια;

Ανεπαρκής αγοραστική δύναμη, περιορισμένο επίπεδο κατανάλωσης, ανεπαρκής ζήτηση της αγοράς για την υποστήριξη της ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Οδηγίες πολιτικής, αλλά δεν μπορούν να πληρούνται οι πραγματικές προϋποθέσεις, όπως η εφαρμογή προτύπων, εγκαταστάσεις φόρτισης και πολιτική ανακύκλωσης μπαταριών.

Το χιλιόμετρο της ενιαίας φόρτισης είναι δύσκολο να ταιριάζει με το όχημα καυσίμου και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών.

Ο χρόνος μίας φόρτισης είναι πολύ μεγάλος και είναι άβολος στη χρήση.

Επειδή τα έξοδα έρευνας και ανάπτυξης και παραγωγής είναι υψηλά, οι τιμές λιανικής είναι τέσσερις φορές υψηλότερες από τις τιμές των οχημάτων συμβατικού καυσίμου.

Τα ηλεκτρικά οχήματα υψηλής ταχύτητας είναι ακριβά και έχουν χαμηλή αξία χρήσης, επομένως είναι δύσκολο να δημοσιοποιηθούν.

 

4, Γιατί τα ηλεκτρικά λεωφορεία νέας ενέργειας είναι πιο κατάλληλα για τις αναπτυσσόμενες χώρες;

-Οι ακόλουθοι λόγοι για τις προσπάθειές μας για την προώθηση καθαρά ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων στις αναπτυσσόμενες περιοχές:

- Στην Κίνα, έχουμε ώριμες τεχνολογίες παραγωγής και πρότυπα (ΕΕ αριθ. 6 2025) σε καθαρά ηλεκτρικά οχήματα και υπάρχουν λεωφορεία σε κάθε πρωτεύουσα.

-Στον τερματικό σταθμό λεωφορείων, μπορούμε να χτίσουμε βολικές και κατάλληλες εγκαταστάσεις φόρτισης και φόρτισης.

- φιλικό προς το περιβάλλον, οικονομικά αποδοτικό, κρατικές επιδοτήσεις και αναγνώριση.

- Χρηματοδοτείται από την Τράπεζα Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας μέσω πιστώσεων αγοραστών.

 

5Για την ανακύκλωση μπαταριών και την περιβαλλοντική ρύπανση;

Α, Ανακύκλωση μπαταριών

Η τεχνολογία εκβιομηχάνισης δεν είναι ώριμη: λείπει η βασική τεχνολογία της εκβιομηχάνισης, η ανάκτηση και η αξιοποίηση εξαρτώνται από την παραδοσιακή τεχνολογία, ο εξοπλισμός δεν είναι τυποποιημένος,η τυποποίηση δεν υλοποιείται, η παραγωγή δεν είναι μεγάλης κλίμακας και το κόστος είναι υψηλό.

Το δίκτυο ανακύκλωσης δεν είναι τέλειο: οι επιχειρήσεις ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος είναι λίγες, το κύριο σώμα είναι λιγότερο, το κανάλι ανακύκλωσης δεν είναι τέλειο και ούτω καθεξής.

Το υποστηρικτικό σύστημα δεν είναι τέλειο: το σχετικό πρότυπο διαχείρισης και το τυποποιημένο σύστημα της επιχείρησης ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος δεν είναι τέλεια,την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος, τα δημοσιονομικά κίνητρα και άλλες υποστηρικτικές πολιτικές δεν είναι τέλειες.

Έλλειψη καινοτομίας στα επιχειρηματικά μοντέλα: είναι δύσκολο να ξεκινήσουν βιώσιμα μοντέλα ανακύκλωσης μπαταριών ισχύος,και νέες εταιρείες αυτοκινήτων ενέργειας και εταιρείες μπαταριών ισχύος δεν έχουν ακόμη ανοίξει τα δεδομένα BMS στις εταιρείες ανακύκλωσης μπαταριών ισχύοςΗ ολοκλήρωση των πόρων και ο διασυνοριακός συντονισμός που απαιτούνται για την καινοτομία των επιχειρηματικών μοντέλων είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Περιβαλλοντικά προβλήματα που προκύπτουν από τη συλλογή, την αποθήκευση και τη μεταφορά αποβλήτων μπαταριών: μπορεί να προκληθούν ατυχήματα όπως εκρήξεις κατά την κεντρική αποθήκευση και τη μεταφορά.Οι μπαταρίες μπορεί να διαρρεύσουν.Η ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία διάθεσης:βλάβη και συλλογή αποβλήτων μπαταριών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, οι μέθοδοι επεξεργασίας και διάθεσης συνδέονται στενά με τη ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης και αξιοποίησης των αποβλήτων μπαταριών: βέλτιστη διάθεση των αποβλήτων μπαταριών,Το σχέδιο διάθεσης είναι ανακύκλωση, αλλά μπορεί να προκύψει σοβαρή ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Β, ρύπανση του περιβάλλοντος

Οι κύριες επιβλαβείς ουσίες που περιέχονται στη μπαταρία περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό βαρέων μετάλλων και διαλύματα ηλεκτρολυτών όπως οξέα και βάσεις.μολύβιΤο κάδμιο, ο υδράργυρος και ο μόλυβδος είναι ουσίες που είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.Πιθανά προβλήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος που προκαλούνται από τα απορρίμματα μπαταριών από τα απορρίμματα αλκαλίου και άλλα συστατικά των απορριμμάτων ηλεκτρολύτη, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως μπαταρίες μολύβδου και μπαταρίες κάδμιο-νικελίου που χρησιμοποιούνται για τα απορρίμματα μπαταριών αυτοκινήτων, καθώς και τη ρύπανση του περιβάλλοντος από βαρέα μέταλλα,Υπάρχει περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλείται από ηλεκτρολύτες., η οποία είναι βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη.

 

6"Η διαφορά μεταξύ μπαταρίας μολύβδου και μπαταρίας λιθίου"

Α, ονομαστική τάση διαφορετική μονάδα μπαταρίας μολύβδου οξέος ονομαστική τάση: 2,0 V, κύτταρα λιθίου ονομαστική τάση: 3,6 V Β: εσωτερικά υλικά διαφορετικά οξείδιο μολύβδου, μεταλλικό μολύβι,Ο ηλεκτρολύτης είναι συμπυκνωμένο θειικό οξύ: τα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια του λιθίου είναι οξύ κοβάλτιο / φωσφορικό σίδηρο / μαγγάνιο, γραφίτη, οργανικό ηλεκτρολύτη

Γ: διαφορετική μπαταρία μολύβδου 30WH/KG: μπαταρία λιθίου 150WH/KG

D: διαφορετικές μπαταρίες μολύβδου σε χρήση: εκκίνηση αυτοκινήτων, μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων: μπαταρίες λιθίου: κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ηλεκτρικά εργαλεία, που χρησιμοποιούνται τώρα και στις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων

Ε: τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά Η μπαταρία μολύβδου δεν μπορεί να εκφορτώσει μεγάλο ρεύμα, σύντομη διάρκεια ζωής: η μπαταρία λιθίου μπορεί να εκφορτώσει μεγάλο ρεύμα, καλή διάρκεια ζωής

 

7"Μπορούν οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν;

Ως βολικό μέσο μεταφοράς στη σύγχρονη κοινωνία, τα ηλεκτρικά οχήματα γίνονται ευρέως αποδεκτά από τους ανθρώπους και σταδιακά αντικαθίστανται από μοτοσικλέτες, ποδήλατα και άλλα μέσα μεταφοράς.Με τη μεγάλη αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων, η χρήση μπαταριών, ο εξοπλισμός παροχής ενέργειας, είναι υποχρεωμένος να αυξηθεί από γεωμετρικό πολλαπλάσιο.ειδικά μπαταρία μολύβδου-οξέοςΟι μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων πρέπει να αντικαθίστανται μετά από ένα έτος χρήσης.Ο μόλυβδος και τα οξείδια του μόλυβδου στις μπαταρίες μολύβδου-οξέος μπορούν να μολύνουν το περιβάλλον και να θέσουν σε κίνδυνο το ανθρώπινο νευρικό σύστημαΟι μπαταρίες ιόντων λιθίου περιέχουν τοξικές ουσίες, όπως το εξάφθοροφωσφορικό λίθιο, το οποίο θα μολύνει το περιβάλλον και το οικοσύστημα.μαγγάνιοΣυνεπώς, τα απόβλητα από τις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων δεν μπορούν να συσσωρεύονται.απορρίφθηκαν ή αποσυναρμολογήθηκαν, πρέπει να αποστέλλονται στις επιχειρήσεις παραγωγής ή στα εξειδικευμένα γραφεία ανακύκλωσης για ανακύκλωση.Οι δυνητικοί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι των αποβλήτων μπαταριών μολύβδου-οξέος είναι σοβαροί λόγω της μεγάλης διάρκειας και της υψηλής αποθήκευσης τους.Επιπλέον, προκειμένου να αποφευχθεί η μεταρρύθμιση ορισμένων σταθμών συντήρησης με χρησιμοποιημένες μπαταρίες, η συσκευή "γεμίστε με παλιές"θα πρέπει να στείλει τα απορρίμματα μπαταριών στο αρχικό εργοστάσιο για την ανακύκλωση ασφαλέστερα.

Sitemap |  Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλό Ποιότητα Αυτοκίνητες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων Προμηθευτής. 2019-2024 auto-assemblyplants.com . Όλοι Δικαιώματα που διατηρούνται.