Αρχική Σελίδα

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

CHONGQING ΜΕΓΑΛΗ Co. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ, είμαστε γνωστό διεθνές αυτόματο manffacturer και oversea μια αυτόματη εταιρία επένδυσης στην Κίνα.

Κίνα Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η αποστολή μας είναι να εστιάσει στην υπερπόντια επένδυση στα αυτοκίνητα προγράμματα αλυσίδων εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων. Οι επενδύσεις μας περιλαμβάνουν την κύρια και αυτοκίνητη τεχνολογία κατασκευής, τα εμπορικά σήματα, το βασικό εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων εξαρτήσεων και την πιστωτική υποστήριξη υπό τους όρους εγγύησης. Είμαστε ένας έλεγχος εταιριών κοινοπραξίας από την εθνική αυτοκινητική εταιρία της Κίνας και την οικονομική εταιρία επενδύσεων κεφαλαίου της Κίνας. Η κινεζική κυβέρνηση έχει προτείνει «μια ζώνη και έναν δρόμο». Οι κινεζικοί κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι έντονοι «να πάνε σφαιρικοί». Βοηθώντας τις αναπτυσσόμενες χώρες για να επιτύχουμε την εκβιομηχάνιση, πρέπει επίσης να αναπτύξουμε ourselves.http: //chainautoassembly.com είναι επίσης μια άλλη επίσημη περιοχή δικών μας.

 

Κίνα Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Υπάρχουν δύο τρόποι να αναπτυχθεί η αυτοκινητική βιομηχανία. Κάποια είναι μεγάλης κλίμακας επένδυση, όπως πολλές μεγάλες πολυεθνικές. Το πλεονέκτημά του είναι αποτελεσματική, υψηλή αποδοτικότητα. Αλλά όχι για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Οι αναπτυσσόμενες χώρες πρέπει να βρούν έναν κατάλληλο τρόπο να αναπτύξουν την αυτοκινητική κατασκευή. Είναι μια μικρή επένδυση, ένα μικρό βήμα. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη εξερεύνησης, πιστεύουμε ότι η θεωρία «της αναρρίχησης των σκαλοπατιών» είναι καταλληλότερη για την πραγματική κατάσταση των αναπτυσσόμενων χωρών. Το κλειδί για την ανάπτυξη αυτοκινητικού προγράμματος αλυσίδων της Κίνας του υπερπόντιου είναι να γίνει η τακτική επένδυση βαθμιαία, από την ποσοτική αλλαγή στην ποιοτική αλλαγή, και να πραγματοποιηθεί ο στρατηγικός στόχος της εκβιομηχάνισης.

 

Κίνα Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Eatablished το 2004, τώρα έχουμε επενδύσει και έχουμε χτίσει 5 αυτοκινητικές εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων παγκοσμίως, και το ακόμη μερικά για να έρθουμε…

Κίνα Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις