Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτοκίνητες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων

Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είστε μεγάλη επιχείρηση και σκεφτόμαστε ότι θα είχαμε την πολύ καλή συνεργασία στο μέλλον, παρακαλώ να μας επισκεφτεί για να συζητήσουμε περισσότερων.

—— Roberto Perez

Είναι μια καλή ευκαιρία για τις χώρες που θέλουν στο delvelop τη αυτοκινητοβιομηχανία τους. Το μόνο πράγμα είναι ότι απαιτεί την ουσιαστική επένδυση. Καλή τύχη.

—— Vladislav Kolomoets

Όπως συμφωνείται την προηγούμενη εβδομάδα, θα αρχίσουμε συνεργαζόμαστε βασισμένος στον τρόπο συνεργασίας 85:15, αλλά λόγω του Covid 19 που πανδημία, πρέπει να καθυστερήσουν μέχρης ότου πηγαίνουν τον ιό.

—— Danny Cruz

Ως υπεύθυνη μάρκα, η BIG AUTO δεν νοιάζεται μόνο για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για την ποιότητα των προϊόντων της.αλλά δεσμεύεται επίσης για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξηςΑυτή η εικόνα μάρκας με κάνει να εμπιστεύομαι και να υποστηρίζω την BIG AUTO ακόμα περισσότερο!

—— Φρανκ Μουνιάνι

Είμαι Online Chat Now

Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας

Chain Auto Assembly Plants Projects , China Global Car Manufacturing Line
Chain Auto Assembly Plants Projects , China Global Car Manufacturing Line Chain Auto Assembly Plants Projects , China Global Car Manufacturing Line Chain Auto Assembly Plants Projects , China Global Car Manufacturing Line Chain Auto Assembly Plants Projects , China Global Car Manufacturing Line Chain Auto Assembly Plants Projects , China Global Car Manufacturing Line

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Guangzhou
Μάρκα: china big auto group cartesy plant

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: 50000USD-80000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ράφι χάλυβα, ξύλινη λουρίδα
Χρόνος παράδοσης: 45
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων οχημάτων

,

αυτόματες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων

Η υποδοχή εσείς ενώνει στο Κίνα-σφαιρικό πρόγραμμα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων αυτόματο

Αγαπητέ Κύριε,

Πώς είστε!

αυτό είναι ο κ. Weilin Wang (γενικός διευθυντής, διευθυντής), από την Κίνα-μεγάλη Co. S&$l*T Dev (ομάδα), το ΕΠΕ Glad για να ξέρει εσείς ενδιαφέρεται για τη συνεργασία με μας. Συνημμένος παρακαλώ βρείτε την έκδοση τρία των σχεδίων συμφωνίας. Επειδή έχουμε η συνεργασία 3 διαμορφώνει για την πλευρά σας:

1$ος τρόπος: παίρνουμε 35% της εταιρικής συμμετοχής και της ύπαρξης αρμόδιοι για την προσφορά όλου του βασικού εξοπλισμού, επιχειρηματικό σχέδιο, υποστήριξη τεχνολογίας. όπως το σχέδιο εγκαταστάσεων, τεχνολογία κατασκευής, εργαζομένων.

2$ος τρόπος: παίρνουμε 15% της εταιρικής συμμετοχής και της ύπαρξης αρμόδιοι για την προσφορά όλης της υποστήριξης τεχνολογίας, επιχειρηματικό σχέδιο, όπως το σχέδιο εγκαταστάσεων, τεχνολογία κατασκευής, εργαζομένων.

3$ος τρόπος: η πλευρά σας παίρνει την εταιρική συμμετοχή 100%, βοηθάμε την πλευρά σας η τεχνολογία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός του εργοστασίου, όλοι στο πρότυπο βασικού «προγράμματος στροφής».

Επιπλέον, παρακαλώ ευγενικά γεμίστε το ερωτηματολόγιο πίσω σε μας, έτσι μπορούμε να ξέρουμε περισσότεροι για σας και το λευκό μια έκθεση στο goup μας για την καθιέρωση το πρόγραμμά σας. Οποιαδήποτε προβλήματα pls δεν διστάζουν να με έρθουν σε επαφή με.

Η προτίμησή μας για τους συνεργάτες κοινοπραξίας:

Προτιμάμε να συνεργαστούμε με τους κεφαλαιοκράτες, βιομήχανοι και επιχειρηματίες, παρά τη συνεργασία με «τους ιδιοκτήτες», και δεν δεχόμαστε ποτέ το «τρόπο συνεργασίας ιδιοκτητών». Ο αποκαλούμενος «τρόπος συνεργασίας ιδιοκτήτη», δηλ., ο ιδιοκτήτης είναι κύριος του εδάφους, και ζει η ζωή του με τη συλλογή του μισθώματος εδάφους ή την εκμετάλλευση των αγροτών. Εκείνοι, που παρέχουν μόνο το κτήριο εδάφους ή εργαστηρίων, δεν απασχολούνται και συμβάλλουν σε οποιοδήποτε κεφάλαιο κίνησης, στηρίζονται ακριβώς στην εκμετάλλευση του μισθωτή, καλούνται ιδιοκτήτες. Ο κύριος τρόπος για τους ιδιοκτήτες να εκμεταλλευτούν είναι να συλλέξουν το μίσθωμα.

Σαν τοπικό συνεργάτη, εάν παρέχετε μόνο την άδεια εδάφους, εγκαταστάσεων ή/και παραγωγής, και υπόλοιπο των κεφαλαίων, ο εξοπλισμός, η διαχείριση και άλλες όλοι παρέχονται από το κινεζικό κόμμα, είναι ακριβώς όπως τους τοπικούς ιδιοκτήτες για να συλλέξει τα κέρδη χωρίς οποιαδήποτε άλληδήποτε επένδυση. Έτσι, θλιβερός, δεν είστε ο συνεργάτης που ψάχνουμε. Επιθυμούμε να συνεργαστούμε με τους βιομηχάνους, τους κεφαλαιοκράτες και τους επιχειρηματίες, εκείνοι που ήταν ή ασχολούνται με τη βιομηχανία, με το σύνολο της εμπειρίας, είναι καταλληλότεροι για οι συνεργάτες μας. Η αρχή συνεργασίας μας «λειτουργεί μαζί για να είναι μεγαλύτερη και ισχυρότερη, και για να επιτύχει μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.»

 

Εξηγήστε γιατί τακτοποιούμε τη δομή μεριδίου των εγκαταστάσεων κοινοπραξίας:

«65% οι τοπικοί μέτοχοι, ενώ 35% επενδύεται από τον αυτόματο κατασκευαστή της Κίνας μας»

1, τοπικοί μέτοχοι, που κρατά το μερίδιο 65%, έχει τον υψηλότερο επιχειρησιακό ενθουσιασμό, και αυτός ο επιχειρησιακός τρόπος είναι πολύ καλύτερος για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων

2, τοπικοί μέτοχοι, που κρατούν το μερίδιο 65%, μπορούν να πάρουν περισσότερη υποστήριξη από την τοπική κυβέρνηση, την τράπεζα και τους καταναλωτές τους, και το εργοστάσιο θα αναγνωριστεί ως εθνική βιομηχανία

3, τοπικοί μέτοχοι που κρατούν το μερίδιο 65%, οι εσωτερικές βιομηχανικές επιχειρήσεις είναι πιθανότερο να λάβουν τις κυβερνητικές προνομιακές πολιτικές για τη βιομηχανική ανάπτυξη

 

4, τοπικοί μέτοχοι, που κρατούν το μερίδιο 65%, μπορούν να λειτουργήσουν τις διάφορες περίπλοκες κοινωνικές σχέσεις ευκολότερες και καλύτερες, το οποίο είναι συμβάλλον στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

Εξοπλισμός μπορούμε να επιτρέψουμε τη γραμμή δοκιμής:

Ελεγκτής γωνίας οδήγησης

Ελεγκτής αναστολής

Ελεγκτής φρένων

 

A.Plate ελεγκτής φρένων

B.roller ελεγκτής φρένων

Δυναμόμετρο

Πολυ--ένας ελεγκτής μοτοσικλετών

Sideslip ελεγκτής

Ελεγκτής φορτίων αξόνων

Πολυ--ένας τρίκυκλος ελεγκτής

Ελεγκτής ταχυμέτρων

Ελεγκτής αερίου εξάτμισης

Ελεγκτής θορύβου

Ελαφρύς ελεγκτής

 

Ελεγκτής εκκαθάρισης πλαισίων

 

Σχέδιο γραμμών δοκιμής

Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας 0

Μέρος του εξοπλισμού παρέχουμε

Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας 1

Εικόνες από μερικά από τα προηγούμενα προγράμματά μας.

Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας 2

Αυτόματα προγράμματα εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων αλυσίδων, σφαιρική γραμμή κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wang

Τηλ.:: 0086-18084013166

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα