Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Σπίτι > προϊόντα >
Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης

Τροποποιημένο: 1
τιμή: 4000USD-9000USD
standard packaging: χάλυβας και ξύλινο ράφι
Delivery period: 45
payment method: L / C, T / T, Western Union
Supply Capacity: 5000 κομμάτια το χρόνο
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Μάρκα
moko
Αριθμό μοντέλου
κλασικό moke
Ποσότητα παραγγελίας min:
1
Τιμή:
4000USD-9000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες:
χάλυβας και ξύλινο ράφι
Χρόνος παράδοσης:
45
Όροι πληρωμής:
L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς:
5000 κομμάτια το χρόνο
Υψηλό Φως:

ηλεκτρικό μίνι moke

,

moke μίνι αυτοκίνητο

Περιγραφή του προϊόντος

Περισσότερες πληροφορίες για το μίνι πρόγραμμα λειτουργίας αλυσίδων αυτοκινήτων Moke

 

1, για το SKD, CKD, τι είναι η σωστή επιλογή σας;

Εάν η αγορά δεν είναι αρκετά μεγάλη, πρέπει να επιλέξετε συγκεντρώνετε το μίνι αυτοκίνητο moke από SKD.

Εάν η έναρξη προγράμματος από SKD, η επένδυση στην πρώτη φάση θα μειωθεί πολύ. ξέραμε ότι πολύ αυτόματο πρόγραμμα συνελεύσεων έναρξης επιχείρησης της Νιγηρίας από SKD επίσης.

Από το courde, εάν σκέφτεστε η αγορά σας είναι αρκετά ώριμη και έχει μια καλή προοπτική, και η συνέλευση SKD δεν μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τη ζήτηση στην αγορά, ή έχετε τα μεγαλύτερα, πιό μακροπρόθεσμα σχέδια, όπως η προσθήκη περισσότερων προτύπων όπως SUV, φορτηγό, επανάλειψη, αυτοκίνητο, πρέπει να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε το μίνι σώμα moke συγκόλλησης στον τοπικό, ίδιο χρόνο, υπό τον όρο ότι έχετε την ικανοποιητική δυνατότητα επένδυσης.

σε αυτή την περίπτωση, θα παράσχουμε την απαραίτητη υποστήριξη στο σώμα συγκόλλησης στις τοπικές εγκαταστάσεις σας. στην πραγματικότητα, είχαμε χτίσει πολύ oversea αυτόματο συγκεντρώνουμε τις εγκαταστάσεις στον κόσμο. Για να αρχίσει με τη μίνι συγκέντρωση αυτοκινήτων moke

και έπειτα να συγκεντρώσει περισσότερα πρότυπα αυτοκίνητα είναι ένα πολύ έξυπνο και πρακτικό σχέδιο. Το χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου είναι να μειωθεί ο επενδυτικός κίνδυνος, και το κλειδί κυλά βαθμιαία βαθμιαία.

 

2, πώς να ενεργοποιήσουν το μίνι αυτοκίνητο moke συγκεντρώνουν από SKD, είναι κάτω πρόγραμμα εφαρμόζει τη διαδικασία και το κύριο σημείο:

2-1, γενικοί όροι του μίνι αυτοκινήτου moke συνελεύσεων από SKD.

Μεταφορικά μιλώντας, μόνο ένας κανονικός εξοπλισμός καταστημάτων επισκευής αυτοκινήτων, εσείς μπορεί να τελειώσει το στόχο συνελεύσεων, κάποιος ειδικός εξοπλισμός μπορεί να αυξηθεί βαθμιαία, όπως η γραμμή επιθεώρησης οχημάτων,

Οι μετατροπείς ροδών, πλαίσια κωδικοποιούν τον εκτυπωτή ....., εάν η παραγωγή μήνα είναι ακριβώς 20-30 μονάδες, εργαστήριο είναι ανάγκη 500-1000M2. Εργαζόμενοι και τεχνικό προσωπικό 5-10 άνθρωποι.

2-2, το πρόγραμμα μπορεί να τακτοποιηθεί στη σε δύο στάδια εφαρμογή:

2-2-1, για το SKD συγκεντρώστε τις φάσεις: Οι εγκαταστάσεις μας θα ολοκληρώσουν τη μίνι ακολουθία συγκόλλησης σωμάτων αυτοκινήτων moke, θα ολοκληρώσουν τα πλαίσια και θα συγκεντρώσουν όλο το ανταλλακτικό στην Κίνα,

2-2-2, το μίνι σώμα αυτοκινήτων moke έχει το κράτος τρία:

Α, ολοκληρωμένες συγκόλληση και επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων (όξινος-πλύσιμο, ηλεκτροφόρηση) ή

Β, ολοκληρωμένη συγκόλληση και επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων (όξινος-πλύσιμο, galvanization)

Το Γ, πλήρες επάνω από το Α, χρώμα επίγειων παλτών Β + προσθέτει το άσπρο χρώμα χρωμάτων.

Οι εγκαταστάσεις μας θα ολοκληρώσουν τη μίνι επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων αυτοκινήτων moke έγιναν στο εργοστάσιό μας. σύμφωνα με την αγορά σας θα ζητήσουμε να κάνουμε το πλήρες χρώμα επίγειων παλτών ή να προσθέσουμε το χρώμα

άσπρο χρώμα. (κάποια συνήθεια χωρών σκέφτεται ότι το σώμα είχε το παλτό λήξης εκτύπωσης δεν μπορεί να επιβεβαιώσει SKD ή CKD), σκεφτόμαστε, ο καλύτερος τρόπος είναι τελευταίο χρώμα και γενικός-συγκεντρώνει έγινε στο σας

εργαστήριο. εάν το σώμα χωρίς χρώμα, αυτό θα είναι ως CKD ή SKD.

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 0

 

3, πώς να ενεργοποιήσουν το μίνι αυτοκίνητο moke συγκεντρώνουν από SKD, CKD;

Κατάλογος διαδικασίας συνελεύσεων αυτοκινήτων Moni moke: Λόγω του μίνι σώματος αυτοκινήτων moke και των πλαισίων η σειρά είχε πλήρη στην Κίνα, η τοπική εργασία εγκαταστάσεών σας περιλαμβάνει κάτω από την εργασία:

3-1-1, η τελευταία γραμμή χρώματος ψεκασμού (ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: θάλαμος ψεκασμού και ψεκάζοντας εξάρτηση χρωμάτων)

3-1-2, Stoving βερνίκι (ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: το ψήσιμο τελειώνει το σπίτι)

3-2, γενικός συγκεντρώστε τη γραμμή:

3-2-1, εγκαταστήστε την ηλεκτρική γραμμή systerm (περιλάβετε το φως,)

3-2-2, εγκαταστήστε το σύστημα οδήγησης

3-2-3, εγκαταστήστε τη δύναμη systerm

3-2-4, εγκαταστήστε το εσωτερικό μέρος περιποίησης

3-2-5, εγκαταστήστε τα πλαίσια systerm (μπροστινός άξονας και οπίσθιος άξονας, ελαστικό αυτοκινήτου….)

3-2-5, εγκαταστήστε

 

3-3, γραμμή επιθεώρησης οχημάτων περασμάτων και διορθώστε τον τέλειο αυτό.

 

4, συσκευάζουν το μίνι αυτοκίνητο moke:

 

Επάνω από την κατασκευή το μίνι αυτοκίνητο moke τακτοποιεί αναπτύσσει βαθμιαία τη διαδικασία, που έχουν το ισχυρό χειρουργήσιμο, αυτό είναι κατάλληλο moddleor που ο μικρός επενδυτής λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα,

εάν το μίνι αυτοκίνητο moke έχει τις καλές προοπτικές αγοράς, και εσείς και εμείς και το δύο parter έχει τις καλές σχέσεις της συνεργασίας, μπορούμε να επενδύσουμε κάποιο εξοπλισμό και να παρέχουμε κάποια πίστωση.

.

5, παρακαλώ εσείς λαμβάνουν έναν κατάλογο προϋπολογισμών επανάλειψης, SUV συγκεντρώνει το πρόγραμμα εγκαταστάσεων από SKD, όρος CKD, το πρόγραμμα μπορεί να διαιρεθεί σε τρία στάδια ανάπτυξης:

5-1, δείγμα διαταγής και αγορά δοκιμής.

5-2, αυτόματη SKD φάση συνελεύσεων.

5-3, αυτόματη CKD φάση συνελεύσεων.

5-4, αυτόματα CKD μεγάλα προϊόντα batch συνελεύσεων και αυξηθείτε περισσότερη πρότυπη φάση.

 

6, αυτόματος προϋπολογισμός κεφαλαίων εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων περιλαμβάνουν τριμερή: εργαστήριο, εξοπλισμός, κεφάλαιο κίνησης.

6-1, το εργαστήριο, αυτό είναι μπορεί να προσκαλέσει το χτίζοντας ιδιοκτήτη ενώνει στο πρόγραμμά σας, αυτό μπορεί να σώσει την επένδυση πρώτης φάσης.

6-2, ο εξοπλισμός, από την έναρξη SKD, αυτό μπορεί να μειώσει την επένδυση πρώτης φάσης επίσης.

6-3, το κεφάλαιο κίνησης, κάποιο κεφάλαιο κίνησης μερών πρέπει να αυξηθεί από σας, κάποιο κεφάλαιο κίνησης μερών μπορεί να λάβει τον πελάτη κάτω - η πληρωμή, κάποιο κεφάλαιο κίνησης μερών μπορεί να φορτώσει από την τράπεζα.

 

 

7, περισσότεροι εξηγούν:

7-1, επάνω από το αυτοκίνητο η διαδικασία κατασκευής είναι απαραίτητη τελειώνει τα προϊόντα φυτεύει oversea, στην πραγματικότητα, σχεδόν την κατασκευή 90% στις εγκαταστάσεις της Κίνας, oversea οι εγκαταστάσεις είναι ακριβώς ανάγκη συγκεντρώνουν work.it επενδύουν ακριβώς κάποιο απαραίτητο εξοπλισμό.

7-2, η επένδυση εξοπλισμού είναι σύμφωνα με το αίτημα προϊόντων, βαθμιαία επένδυση. αυτός ο τρόπος μπορεί να μειώσει επενδύει τον κίνδυνο.

7-3, για το επίλεκτο πρότυπο συγκεντρώστε το λεωφορείο, συνηθισμένος τακτοποιήστε είναι από την απλή έναρξη, βαθμιαία τεχνολογία ανόδου στην πλήρη τεχνολογία των σύνθετων προτύπων.

 

8, σχετικές βασικές πληροφορίες:
Η τεχνολογία της Κίνας της αυτοκινητικής βιομηχανίας έχει βελτιωθεί πολύ. Η αυτόματη παραγωγή ήταν πάνω από είκοσι έξι εκατομμύριο μονάδες το 2013, στην αγορά της Κίνας, η ποσότητα που απαιτείται είναι περίπου δεκαοχτώ εκατομμύριο μονάδες, καθιέρωση

oversea οι αυτόματες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων είναι η αναπόφευκτη τάση ανάπτυξης, η Κίνα είναι ήδη ο πρώτος αυτόματος κατασκευαστής στον κόσμο. Η κυβέρνηση της Κίνας ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις της Κίνας για να ανοίξει oversea τις αγορές και

επενδύσεις αύξησης oversea. Οι ευνοϊκές πολιτικές κυβερνητικής προσφοράς. Το διοικητικό συμβούλιο ομάδας μας λαμβάνει μια σχετική απόφαση να χτίσει 10 πιό αυτόματα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο στο μέλλον. Στην Αφρική, αυτοκίνητο τρία

οι εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων τακτοποιούνται, για να βρεθούν στην Ανατολική Αφρική, τις Δυτικές Αφρικές και τη Βόρεια Αφρική. Η κλίμακα επένδυσης κάθε εργοστασίου μας κανονίζεται για να είναι μέχρι 1-2 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ, τα οποία θα επενδυθούν στο βήμα προγράμματος

από το βήμα. Συγχρόνως, η τράπεζα ανάπτυξης της Κίνας και οι εισαγωγές & η εξαγωγή της Κίνας τράπεζα μπορούν να μας δώσουν την πιστωτική γραμμή. Είναι μια καλή πιθανότητα για την ανάπτυξή μας της υπερπόντιας αγοράς, προκειμένου να είναι βέβαιο της συνεργασίας μας,

Ελπίζω ότι μπορείτε να το πιάσετε και να επιταχύνετε το πρόγραμμα προγράμματος.

 

9, τα αυτοκίνητα Moke και άλλα πρότυπα όπως SUV, επανάλειψη μπορούν να μοιραστούν την ίδια γραμμή για τον ψεκασμό, Γενική Συνέλευση, επιθεώρηση οχημάτων, η οποία μπορεί να κάνει τη μέγιστη χρήση των πόρων.

9-1, μίνι αυτοκίνητο moke και επανάλειψη, 4X4SUV μπορεί να μοιραστεί την ίδια γραμμή για τον ψεκασμό, Γενική Συνέλευση, επιθεώρηση οχημάτων (μόνο συγκόλληση σωμάτων αυτοκινήτων μη collinear). εάν οι εγκαταστάσεις συγκεντρώνουν ακριβώς ένα πρότυπο, θα είναι μια απώλεια των πόρων εξοπλισμού.

9-2, η μίνι αγορά στόχων αυτοκινήτων moke είναι contrapose ειδική κατάτμηση αγοράς, η οποία είναι σχετικά μικρή. εάν οι εγκαταστάσεις έχουν περισσότερα πρότυπα, θα έχουν την ισχυρότερες ανταγωνιστικότητα και τη ζωτικότητα.

9-3, εάν άλλη συνέλευση προτύπων από SKD, οι εγκαταστάσεις θα ήταν πιό εύκαμπτη για να αντιμετωπίσει τη μεταβλητή αγορά, και θα είναι σε θέση να συγκεντρώσουν την επανάλειψη, SUV, μίνι φορτηγό. αυτοκίνητο αιθουσών, φορτηγό…

9-4, επειδή η αγορά είναι πολύ μικρή σε μερικές χώρες, μια ενιαία πρότυπη παραγωγή θα αντιμετωπίσει περισσότερους κινδύνους.

παρακαλώ σημειώνετε έναν κατάλογο προϋπολογισμών μίνι αυτοκινήτου moke με τη γραμμή συνελεύσεων επανάλειψης, γραμμή συνελεύσεων 4X4SUV.

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 1

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 2

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 3

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 4Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 5Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 6Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 7Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 8

 

προϊόντα
λεπτομέρειες προϊόντων
Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης
Τροποποιημένο: 1
τιμή: 4000USD-9000USD
standard packaging: χάλυβας και ξύλινο ράφι
Delivery period: 45
payment method: L / C, T / T, Western Union
Supply Capacity: 5000 κομμάτια το χρόνο
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Μάρκα
moko
Αριθμό μοντέλου
κλασικό moke
Ποσότητα παραγγελίας min:
1
Τιμή:
4000USD-9000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες:
χάλυβας και ξύλινο ράφι
Χρόνος παράδοσης:
45
Όροι πληρωμής:
L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς:
5000 κομμάτια το χρόνο
Υψηλό Φως

ηλεκτρικό μίνι moke

,

moke μίνι αυτοκίνητο

Περιγραφή του προϊόντος

Περισσότερες πληροφορίες για το μίνι πρόγραμμα λειτουργίας αλυσίδων αυτοκινήτων Moke

 

1, για το SKD, CKD, τι είναι η σωστή επιλογή σας;

Εάν η αγορά δεν είναι αρκετά μεγάλη, πρέπει να επιλέξετε συγκεντρώνετε το μίνι αυτοκίνητο moke από SKD.

Εάν η έναρξη προγράμματος από SKD, η επένδυση στην πρώτη φάση θα μειωθεί πολύ. ξέραμε ότι πολύ αυτόματο πρόγραμμα συνελεύσεων έναρξης επιχείρησης της Νιγηρίας από SKD επίσης.

Από το courde, εάν σκέφτεστε η αγορά σας είναι αρκετά ώριμη και έχει μια καλή προοπτική, και η συνέλευση SKD δεν μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τη ζήτηση στην αγορά, ή έχετε τα μεγαλύτερα, πιό μακροπρόθεσμα σχέδια, όπως η προσθήκη περισσότερων προτύπων όπως SUV, φορτηγό, επανάλειψη, αυτοκίνητο, πρέπει να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε το μίνι σώμα moke συγκόλλησης στον τοπικό, ίδιο χρόνο, υπό τον όρο ότι έχετε την ικανοποιητική δυνατότητα επένδυσης.

σε αυτή την περίπτωση, θα παράσχουμε την απαραίτητη υποστήριξη στο σώμα συγκόλλησης στις τοπικές εγκαταστάσεις σας. στην πραγματικότητα, είχαμε χτίσει πολύ oversea αυτόματο συγκεντρώνουμε τις εγκαταστάσεις στον κόσμο. Για να αρχίσει με τη μίνι συγκέντρωση αυτοκινήτων moke

και έπειτα να συγκεντρώσει περισσότερα πρότυπα αυτοκίνητα είναι ένα πολύ έξυπνο και πρακτικό σχέδιο. Το χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου είναι να μειωθεί ο επενδυτικός κίνδυνος, και το κλειδί κυλά βαθμιαία βαθμιαία.

 

2, πώς να ενεργοποιήσουν το μίνι αυτοκίνητο moke συγκεντρώνουν από SKD, είναι κάτω πρόγραμμα εφαρμόζει τη διαδικασία και το κύριο σημείο:

2-1, γενικοί όροι του μίνι αυτοκινήτου moke συνελεύσεων από SKD.

Μεταφορικά μιλώντας, μόνο ένας κανονικός εξοπλισμός καταστημάτων επισκευής αυτοκινήτων, εσείς μπορεί να τελειώσει το στόχο συνελεύσεων, κάποιος ειδικός εξοπλισμός μπορεί να αυξηθεί βαθμιαία, όπως η γραμμή επιθεώρησης οχημάτων,

Οι μετατροπείς ροδών, πλαίσια κωδικοποιούν τον εκτυπωτή ....., εάν η παραγωγή μήνα είναι ακριβώς 20-30 μονάδες, εργαστήριο είναι ανάγκη 500-1000M2. Εργαζόμενοι και τεχνικό προσωπικό 5-10 άνθρωποι.

2-2, το πρόγραμμα μπορεί να τακτοποιηθεί στη σε δύο στάδια εφαρμογή:

2-2-1, για το SKD συγκεντρώστε τις φάσεις: Οι εγκαταστάσεις μας θα ολοκληρώσουν τη μίνι ακολουθία συγκόλλησης σωμάτων αυτοκινήτων moke, θα ολοκληρώσουν τα πλαίσια και θα συγκεντρώσουν όλο το ανταλλακτικό στην Κίνα,

2-2-2, το μίνι σώμα αυτοκινήτων moke έχει το κράτος τρία:

Α, ολοκληρωμένες συγκόλληση και επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων (όξινος-πλύσιμο, ηλεκτροφόρηση) ή

Β, ολοκληρωμένη συγκόλληση και επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων (όξινος-πλύσιμο, galvanization)

Το Γ, πλήρες επάνω από το Α, χρώμα επίγειων παλτών Β + προσθέτει το άσπρο χρώμα χρωμάτων.

Οι εγκαταστάσεις μας θα ολοκληρώσουν τη μίνι επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων αυτοκινήτων moke έγιναν στο εργοστάσιό μας. σύμφωνα με την αγορά σας θα ζητήσουμε να κάνουμε το πλήρες χρώμα επίγειων παλτών ή να προσθέσουμε το χρώμα

άσπρο χρώμα. (κάποια συνήθεια χωρών σκέφτεται ότι το σώμα είχε το παλτό λήξης εκτύπωσης δεν μπορεί να επιβεβαιώσει SKD ή CKD), σκεφτόμαστε, ο καλύτερος τρόπος είναι τελευταίο χρώμα και γενικός-συγκεντρώνει έγινε στο σας

εργαστήριο. εάν το σώμα χωρίς χρώμα, αυτό θα είναι ως CKD ή SKD.

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 0

 

3, πώς να ενεργοποιήσουν το μίνι αυτοκίνητο moke συγκεντρώνουν από SKD, CKD;

Κατάλογος διαδικασίας συνελεύσεων αυτοκινήτων Moni moke: Λόγω του μίνι σώματος αυτοκινήτων moke και των πλαισίων η σειρά είχε πλήρη στην Κίνα, η τοπική εργασία εγκαταστάσεών σας περιλαμβάνει κάτω από την εργασία:

3-1-1, η τελευταία γραμμή χρώματος ψεκασμού (ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: θάλαμος ψεκασμού και ψεκάζοντας εξάρτηση χρωμάτων)

3-1-2, Stoving βερνίκι (ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: το ψήσιμο τελειώνει το σπίτι)

3-2, γενικός συγκεντρώστε τη γραμμή:

3-2-1, εγκαταστήστε την ηλεκτρική γραμμή systerm (περιλάβετε το φως,)

3-2-2, εγκαταστήστε το σύστημα οδήγησης

3-2-3, εγκαταστήστε τη δύναμη systerm

3-2-4, εγκαταστήστε το εσωτερικό μέρος περιποίησης

3-2-5, εγκαταστήστε τα πλαίσια systerm (μπροστινός άξονας και οπίσθιος άξονας, ελαστικό αυτοκινήτου….)

3-2-5, εγκαταστήστε

 

3-3, γραμμή επιθεώρησης οχημάτων περασμάτων και διορθώστε τον τέλειο αυτό.

 

4, συσκευάζουν το μίνι αυτοκίνητο moke:

 

Επάνω από την κατασκευή το μίνι αυτοκίνητο moke τακτοποιεί αναπτύσσει βαθμιαία τη διαδικασία, που έχουν το ισχυρό χειρουργήσιμο, αυτό είναι κατάλληλο moddleor που ο μικρός επενδυτής λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα,

εάν το μίνι αυτοκίνητο moke έχει τις καλές προοπτικές αγοράς, και εσείς και εμείς και το δύο parter έχει τις καλές σχέσεις της συνεργασίας, μπορούμε να επενδύσουμε κάποιο εξοπλισμό και να παρέχουμε κάποια πίστωση.

.

5, παρακαλώ εσείς λαμβάνουν έναν κατάλογο προϋπολογισμών επανάλειψης, SUV συγκεντρώνει το πρόγραμμα εγκαταστάσεων από SKD, όρος CKD, το πρόγραμμα μπορεί να διαιρεθεί σε τρία στάδια ανάπτυξης:

5-1, δείγμα διαταγής και αγορά δοκιμής.

5-2, αυτόματη SKD φάση συνελεύσεων.

5-3, αυτόματη CKD φάση συνελεύσεων.

5-4, αυτόματα CKD μεγάλα προϊόντα batch συνελεύσεων και αυξηθείτε περισσότερη πρότυπη φάση.

 

6, αυτόματος προϋπολογισμός κεφαλαίων εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων περιλαμβάνουν τριμερή: εργαστήριο, εξοπλισμός, κεφάλαιο κίνησης.

6-1, το εργαστήριο, αυτό είναι μπορεί να προσκαλέσει το χτίζοντας ιδιοκτήτη ενώνει στο πρόγραμμά σας, αυτό μπορεί να σώσει την επένδυση πρώτης φάσης.

6-2, ο εξοπλισμός, από την έναρξη SKD, αυτό μπορεί να μειώσει την επένδυση πρώτης φάσης επίσης.

6-3, το κεφάλαιο κίνησης, κάποιο κεφάλαιο κίνησης μερών πρέπει να αυξηθεί από σας, κάποιο κεφάλαιο κίνησης μερών μπορεί να λάβει τον πελάτη κάτω - η πληρωμή, κάποιο κεφάλαιο κίνησης μερών μπορεί να φορτώσει από την τράπεζα.

 

 

7, περισσότεροι εξηγούν:

7-1, επάνω από το αυτοκίνητο η διαδικασία κατασκευής είναι απαραίτητη τελειώνει τα προϊόντα φυτεύει oversea, στην πραγματικότητα, σχεδόν την κατασκευή 90% στις εγκαταστάσεις της Κίνας, oversea οι εγκαταστάσεις είναι ακριβώς ανάγκη συγκεντρώνουν work.it επενδύουν ακριβώς κάποιο απαραίτητο εξοπλισμό.

7-2, η επένδυση εξοπλισμού είναι σύμφωνα με το αίτημα προϊόντων, βαθμιαία επένδυση. αυτός ο τρόπος μπορεί να μειώσει επενδύει τον κίνδυνο.

7-3, για το επίλεκτο πρότυπο συγκεντρώστε το λεωφορείο, συνηθισμένος τακτοποιήστε είναι από την απλή έναρξη, βαθμιαία τεχνολογία ανόδου στην πλήρη τεχνολογία των σύνθετων προτύπων.

 

8, σχετικές βασικές πληροφορίες:
Η τεχνολογία της Κίνας της αυτοκινητικής βιομηχανίας έχει βελτιωθεί πολύ. Η αυτόματη παραγωγή ήταν πάνω από είκοσι έξι εκατομμύριο μονάδες το 2013, στην αγορά της Κίνας, η ποσότητα που απαιτείται είναι περίπου δεκαοχτώ εκατομμύριο μονάδες, καθιέρωση

oversea οι αυτόματες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων είναι η αναπόφευκτη τάση ανάπτυξης, η Κίνα είναι ήδη ο πρώτος αυτόματος κατασκευαστής στον κόσμο. Η κυβέρνηση της Κίνας ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις της Κίνας για να ανοίξει oversea τις αγορές και

επενδύσεις αύξησης oversea. Οι ευνοϊκές πολιτικές κυβερνητικής προσφοράς. Το διοικητικό συμβούλιο ομάδας μας λαμβάνει μια σχετική απόφαση να χτίσει 10 πιό αυτόματα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο στο μέλλον. Στην Αφρική, αυτοκίνητο τρία

οι εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων τακτοποιούνται, για να βρεθούν στην Ανατολική Αφρική, τις Δυτικές Αφρικές και τη Βόρεια Αφρική. Η κλίμακα επένδυσης κάθε εργοστασίου μας κανονίζεται για να είναι μέχρι 1-2 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ, τα οποία θα επενδυθούν στο βήμα προγράμματος

από το βήμα. Συγχρόνως, η τράπεζα ανάπτυξης της Κίνας και οι εισαγωγές & η εξαγωγή της Κίνας τράπεζα μπορούν να μας δώσουν την πιστωτική γραμμή. Είναι μια καλή πιθανότητα για την ανάπτυξή μας της υπερπόντιας αγοράς, προκειμένου να είναι βέβαιο της συνεργασίας μας,

Ελπίζω ότι μπορείτε να το πιάσετε και να επιταχύνετε το πρόγραμμα προγράμματος.

 

9, τα αυτοκίνητα Moke και άλλα πρότυπα όπως SUV, επανάλειψη μπορούν να μοιραστούν την ίδια γραμμή για τον ψεκασμό, Γενική Συνέλευση, επιθεώρηση οχημάτων, η οποία μπορεί να κάνει τη μέγιστη χρήση των πόρων.

9-1, μίνι αυτοκίνητο moke και επανάλειψη, 4X4SUV μπορεί να μοιραστεί την ίδια γραμμή για τον ψεκασμό, Γενική Συνέλευση, επιθεώρηση οχημάτων (μόνο συγκόλληση σωμάτων αυτοκινήτων μη collinear). εάν οι εγκαταστάσεις συγκεντρώνουν ακριβώς ένα πρότυπο, θα είναι μια απώλεια των πόρων εξοπλισμού.

9-2, η μίνι αγορά στόχων αυτοκινήτων moke είναι contrapose ειδική κατάτμηση αγοράς, η οποία είναι σχετικά μικρή. εάν οι εγκαταστάσεις έχουν περισσότερα πρότυπα, θα έχουν την ισχυρότερες ανταγωνιστικότητα και τη ζωτικότητα.

9-3, εάν άλλη συνέλευση προτύπων από SKD, οι εγκαταστάσεις θα ήταν πιό εύκαμπτη για να αντιμετωπίσει τη μεταβλητή αγορά, και θα είναι σε θέση να συγκεντρώσουν την επανάλειψη, SUV, μίνι φορτηγό. αυτοκίνητο αιθουσών, φορτηγό…

9-4, επειδή η αγορά είναι πολύ μικρή σε μερικές χώρες, μια ενιαία πρότυπη παραγωγή θα αντιμετωπίσει περισσότερους κινδύνους.

παρακαλώ σημειώνετε έναν κατάλογο προϋπολογισμών μίνι αυτοκινήτου moke με τη γραμμή συνελεύσεων επανάλειψης, γραμμή συνελεύσεων 4X4SUV.

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 1

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 2

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 3

Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 4Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 5Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 6Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 7Μίνι προφυλακτήρας/πλαίσια/μηχανή/μπαταρία ανταλλακτικών Moke βενζίνης 8

 

Sitemap |  Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλό Ποιότητα Αυτοκίνητες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων Προμηθευτής. 2019-2023 auto-assemblyplants.com . Όλοι Δικαιώματα που διατηρούνται.